diumenge, 29 de març del 2015

52 IMATGES DELS PETGES

Avui sols us obrim aquesta finestra blocaire per mostrar-vos algunes imatges fetes per la nostra amiga Empar Sáez durant la presentació en el Centre Cívic Teresa Pàmies, el passat 23 de març, a Barcelona.

Esperem que us agradin!


Fins a la propera, que serà ben aviat.



Els Setze Petges, Març 2015

diumenge, 15 de març del 2015

PRESENTACIÓ AL CENTRE CÍVIC TERESA PÀMIES - BARCELONA

La setmana vinent, el dilluns dia 23 de març, fem la nostra presentació mundial de cara al públic.


Serà a Barcelona, a l'Auditori del Centre Cívic Teresa Pàmies, en el Carrer del Comte Urgell 145. Aquí el mapa. Com podreu veure, està entre Provença i Mallorca

La presentació serà conduïda per l'actor David Segú, i també hi participaran, a banda dels Petges, el Jordi Muñoz, en representació de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, seu on va néixer el grup, ara fa deu anys. També participarà de la festa literària el Joan Ramon Riera, editor del llibre, en representació d'Edicions els Llums.

Contes per menjar-se'ls - Edicions els Llums
Contes per menjar-se'ls és un tastet literari dels Setze Petges, que han volgut conrear el món de la cuina i el de la condició humana per comparació.

Estem convençuts que la presentació serà un festival del bon àpat literari, no us el perdeu!



Els Setze Petges - Barcelona, Març 2015

dimarts, 3 de març del 2015

PRESENTEM EL LLIBRE "CONTES PER MENJAR-SE'LS"

Avui és 3 de març i els Setze Petges hem tornat a fer-ho; publicar un llibre de relats. I ho fem a vint mans, ben diverses i amb visions compartides, o no. Perquè aquí trobareu la cuina dels relats, o no?
 

 

I aquest cop, com diu a la portada, hem creat un llibre que és un tast literari per llepar-se els dits,  un llibre cuinat a foc lent durant quatre anys. Posat al carrer per Edicions Els Llums, podreu veure que és un llibre de forquilla i cullerot, i et demanaràs on està el ganivet? Doncs a les pàgines del recull, a la seva taula literària, i si vols comprovar-ho ja trigues en anar a la llibreria. Els Setge Petges estem orgullós de comunicar-te que avui surt al carrer (a la llum) el nostre tercer treball conjunt.

 

 
Contes per menjar-se'ls, relats cuinats a foc lent, i amb productes de la terra, de proximitat.
El llibre està format per un recull de relats que giren en torn a la gastronomia. Inspirats per la cuina elaborem un menú de contes a foc lent.
Els Setze Petges ens retrobem per posar-nos als fogons de la literatura i cuinar relats o escriure plats, que potser no és gaire diferent. Prenent la cuina, especialment la catalana, com a eix vertebrador, Contes per menjar-se'ls proposa un menú d'onze plats, pa, vi i cafè, on cada plat és un conte.

 

http://www.edicionselsllums.com/llibreria/index.php?route=common/home
La nostra petja i el nostre desig


 
Els Setze Petges som un grup d'amants de l'escriptura originat fa més d'una desena d'anys a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Paral·lelament al recorregut literari propi, els integrants del grup ens hem reunit novament per donar vida al tercer recull conjunt. Com passa a la cuina, cada xef té el seu estil personal, però tots compartim l'energia i l'entusiasme de respondre al repte: «I si explorem la condició humana a través del sentit del gust?»
 
Bon profit!
 
 
 
Els Setze Petges som:
 
Ferran d'Armengol i Galceran,
Mercè Bagaria i Mellado,
Jordi Bordas i Coca,
Mariàngels Calaf i Masachs,
Antoni Cardona i Torras,
Montserrat Escartín i Gual,
Hilari Garcia Rodríguez,
Anna Masip i Argilaga,
Josep Maria Ricart i Puigneró,
Oriol Solé i Granier.


Barcelona 3 de Març de 2015